«

»

Dub 07

Bolts se budou muset obejít bez Hedmana, Bishop opět v brance

Výhra nad Islanders bude důležitá. Na čelo divize Tampě příliš bodů nechybí, Play-Off je stále reálné, nicméně s ubývajícími zápasy si nemůžou dovolit zaváhat. Lightning letos prohráli oba dva střety s Ostrovany, nebylo by na škodu zlepšit si skóre a reputaci. Navážou tedy Bolts na veleúspěšný zápas Carolinou?

Jelikož Ben Bishop ve svém debutu za Tampu podal naprosto úchvatný výkon, Jon Cooper se rozhodl dát mu příležitost ho zopakovat i dnes v noci. Největší ztrátu bude znamenat absence Victora Hedmana, který se potýká se zraněním v dolní části těla. Chybět bude ale jen chvíli. Letošní první start si připíše povolaný bek Matt Taormina, který by měl dělat náhradu za Hedmana. Jedná se ale spíše o ofenzivního zadáka, proto dostane méně prostoru.

Dvouzápasový trest si odpykal Nate Thompson a v dnešním utkání bude zpátky v sestavě. Jeden z útočníků tedy bude muset jít na lavičku zdravých náhradníků a zatím vše indikuje k tomu, že to bude Dana Tyrell nebo Richard Pánik.

Islanders moc změn neudělají. Evgeni Nabokov má místo v brance jisté. Chybět jim bude jen obránce Brian Strait a útočníci David Ullstrom s Jesse Joensuu. Všichni hráči patří spíše k těm „podřadnějším“, velkou ztrátu pro Islanders neznamenají.

TAMPA BAY LIGHTNING
Alexander Killorn – Steven Stamkos – Martin St. Louis
Benoit Pouliot – Vincent Lecavalier – Teddy Purcell
Richard Pánik – Tyler Johnson – Brett Connolly
B.J. Crombeen – Nate Thompson – Tom Pyatt

Sami Salo – Eric Brewer
Matt Carle – Radko Gudas
Matt Taormina – Keith Aulie

Ben Bishop

NEW YORK ISLANDERS
Matt Moulson – John Tavares – Brad Boyes
Josh Bailey – Frans Nielsen – Kyle Okposo
Michael Grabner – Keith Aucoin – Colin McDonald
Casey Cizikas – Marty Reasoner – Matt Martin

Thomas Hickey – Lubomir Visnovsky
Andrew MacDonald – Travis Hamonic
Mark Streit – Radek Martinek

Evgeni Nabokov