«

»

Dub 05

Lecavalier se předčasně vrací do akce, už dnes proti Carolině

Soupiska Blesků po středeční uzávěrce přestupů zažila několik řádných změn. Jak na postu v brankovišti, tak v ofenzívě. Mimo to se vrací i důležití hráči z marodky. Carolina má větší naději na Play-Off a proto se bude snažit, co to půjde, aby dnes vyhrála. Jon Cooper zase musí ukázat, že je tím pravým koučem pro Lightning.

Největší změna přišla v brance. Tampa Bay získala talentovaného obra, gólmana Bena Bishopa, který si dnes odchytá debut za svůj nový tým. Cory Conacher je už v Ottawě. Vrací se konečně kapitán týmu Vincent Lecavalier, jenž týmu nesmírně pomůže. Do Syracuse Crunch byli posláni Mike Angelidis, Ondřej Palát, Andrej Šustr a Cédrick Desjardins. Opačným směrem do hlavního týmu se dostali Brett Connolly a Dana Tyrell. Thompsonovi stále běží suspendace – zbývá jeden zápas.

Carolině bude chytat Dan Ellis. V sestavě jim chybí útočník Jussi Jokinen, jenž byl vyměněn do Pittsburghu. Do konce sezóny j rovněž zraněn zadák Joni Pitkanen. V obraně soupeře se můžeme těšit na našeho bývalého hráče Marc-André Bergerona.

TAMPA BAY LIGHTNING
Alexander Killorn – Steven Stamkos – Martin St. Louis
Benoit Pouliot – Vincent Lecavalier – Teddy Purcell
Dana Tyrell – Tyler Johnson – Brett Connolly
B.J. Crombeen – Tom Pyatt – Richard Pánik

Sami Salo – Victor Hedman
Matt Carle – Eric Brewer
Radko Gudas – Keith Aulie

Ben Bishop

CAROLINA HURRICANES
Jiri Tlusty – Eric Staal – Alexander Semin
Jeff Skinner – Jordan Staal – Tuomo Ruutu
Drayson Bowman – Riley Nash – Pat Dwyer
Chad LaRose – Tim Brent – Kevin Westgarth

Tim Gleason – Joe Corvo
Jamie McBain – Marc-Andre Bergeron
Jay Harrison – Bobby Sanguinetti

Dan Ellis